EN BLOGG OM HANDARBETEN, RESOR OCH FÅR

måndag 6 juli 2009

PRESENT =) OCH STICKAT

Jag är ledsen att inte bilden ger rättvisa åt det vackra handgjorda silversmycket som jag fick av Anne i lördags. Hon är verkligen duktig med sitt hantverk. Jag blir så imponerad. TACK ANNE!
Hoppas det går bra med nålfiltningen. Jag väntar med spänning på bild!

Maria var till Kampes ullspinneri i förra veckan. Hon köpte ullgarn för min räkning (också). Sen letade hon på sina Simply Knitting (tidningar) med de fina stickade mössen i så jag fick låna :)
Jag tänker testa att sticka Alan Dartfigurerna i ullgarn istället och stoppa dem med ull. Första exemplaret är här. En testvariant liksom.
Sen tänker jag erkänna att jag nog inte kommer att sticka någon Yemenväst. Längtan efter att få göra leksaker tar över. Så jag tänker att västen värmer både en liten barnkropp och hjärta. Om jag stickar lite leksaker, nallar eller grisar t.ex, och skickar till stickhjälpen så värmer de ett barnhjärta i alla fall. Förlåt Rosenvanten att jag skrev att jag skulle sticka västen. Jag har känt efter nu och erkänner =) Jag vill inte. Ialla fall inte nu...

4 kommentarer:

Rosenvante sa...

Oj, du kommer att glädja så många om du skickar de där underbara figurerna. Det värmer barnahjärtan jag lovar. Så oroa dig inte för mig, jag blev bara så förvånad att du vill ge bort dessa unika figurer. Man vill så gärna göra en massa saker när man läser andras bloggar men tiden räcker ju aldrig till, man skulle bara jobba hälften och ha dubbel lön så pengarna finns till allt kul man skulle göra då i stället.
Vilket fantastiskt fint smycke du fått.

tant Maria sa...

Åh vad gulligt om du kan skicka nån figur! Jag vill också! Men det får nog bli en liten väst i så fall. Eller några små små strumpor kanske?

Nicklas säger att man måste sticka klart allt innan man får göra provlappar med sina nya färger.. vad menar han med det tror du??

Mia stickar sa...

Visst värmer ett gosdjur lika mycke som en väst! Så go du är!

Astrid sa...

Åh, tack!
Man kan ju inte bara lägga dem på hög, då är det ju ingen nytta me´t

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...