EN BLOGG OM HANDARBETEN, RESOR OCH FÅR

onsdag 21 april 2010

En till tistelsjal


Jag kämpar vidare med nästa tistelsjal. Dottern önskade sig en.i samma färg och mönster som min. Den här gången blir den fyrkantig men stickas runt iallafall. Jag älskar det här mönstret och tycker det blir så vackert. Tänker inte alls på tistlar när jag stickar utan vackra liljor eller nåt sånt.

Annars har jag planerat lite för vår resa till Holland och ön Texel. Tyvärr kom jag av mig lite när vulkanutbrottet stoppade alla flyg över Europa. Arbetskamraten som håller i trådarna på vår verkstad är fast i Spanien och vi måste först se att han kommer hem igen.
Vi ska inte flyga utan ta bilen den här gången. Men det hjälper ju inte. Jag tänkte kolla att det är okej att vi kommer men vill inte skriva innan jag vet om vi kommer iväg.
Det har varit väldigt mycket skriverier om flyget den här tiden. Inte så mycket om situationen på Island. Konstigt, tycker jag. De kör tydligen bort askan med plogbilar. Betena och höet till djuren är förstört. Katastrof för bönderna (bl.a.)

8 kommentarer:

Rosenvante sa...

Förstår att du gillar sjalen, för den är helt underbar. Men det är det där klipp momentet jag inte gillar.
Vi är flera som reagerat över samma som du, flyg skrivs det om, men inte om Islänningarna.
Vi väntar nu med spänning framöver, vi ska ju snart iväg till Venedig. Men det finns så mycket annat vi kan göra om vi inte kommer iväg så det är inte hela världen.

Mia stickar sa...

Mönstret är bara så underbart vackert!

Samtal från min trädgård sa...

Hur snyggt som helst!

Heidi sa...

Snyggt! Håller med dig om att de är liljeliknande, men kan även få det till tistlar. Jag tycker i och för sig att det finns väldigt många vackra tistlar, jag har till och med försökt att så tistlar i mina föräldrars trägård =)

/Heidi

AnJa sa...

Ja, mönstret är verkligen underbart! Vi har åxå pratat om att det sägs så lite om Island. Måste vara en oerhörd katastrof för ön.

Sunna sa...

Underbart mönster, någon gång vill jag också lära mig att sticka så

Rosenvante sa...

Det ligger nått o väntar på dig på min blogg.

Anki sa...

(Hittade hit via Rosenvante)
Himmel så mycket fint du gör. Mönstret i den sjalen måste vara tålamodsprövande, så vackert!
Håller med dig angående Island. Folket där har blivit hårt prövade den senaste tiden ...

Ha en fin kväll!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...