EN BLOGG OM HANDARBETEN, RESOR OCH FÅR

söndag 24 oktober 2010

Resultat veckans UFO v.42

Veckans UFO repade jag helt enkelt upp. Garnet får vila lite och bli något annat en annan gång. Mannen önskar sig raggsockor och Camilla, dottern, har pekat ut ett par Selbuvotter hon önskar sig. Det är herrvantar hon valt så nu får jag fundera över garn och stickor, vad det ska vara för att stämma. Så stora händer har hon ju inte.

Igår hade vi roligt.
FIRMAFEST!

Vi hade 2 gitarrer, korv och en stor grill, en exotisk bricka från ICA, öl och vin. Vi hade ingen korkskruv till vinet (JP Chenet, gott vin) men det löste grabbarna på sitt sätt genom att slå botten på flaskan mot väggen. För varje slag åkte korken ut en liten bit. Till slut var det bara att lyfta bort den. Finurligt.
Vi började kl 15.00 och höll på till 23.00 då mannen och jag var de sista som låste och tog en taxi hem. Om man räknar timmar är det en hel arbetsdag.
Och tänk att yngre och äldre kan samma låtar så där när alla sjunger. Det lät som på festerna på 80-talet. Jättekul.

7 kommentarer:

Rosenvante sa...

Härligt, det behövs ju inte så mycket för att det ska bli trevligt. De där exotiska brickorna brukar vi också köpa ibland eller så gör vi egna, supergoda.
Men visst är det så att våra kända o populära låtar står sig så bra att de är poppis även idag. De låtar som kommer fram idag är det inte många man kan nynna på efter några år.

Mia stickar sa...

Så kul med firmafest! Vi har ju lite problem, nån måste alltid jobba, tur nog har vi haft snälla chefer så de har lejt in vikarier för oss! Ibland är det skönt att frogga upp och få släppa nåt som inte vill bli!

X-blog sa...

Vad sönt med ett mindre UFO och "nytt" garn att göra något av.

Trevligt med firmafest som blir så lyckad!

Sunna sa...

Låter som en underbar firmafest

Paradiset Kaos sa...

Det är härligt med fester tillsammans med arbetskamrater, man kommer lite närmare varandra då.
Och det är roligt att man har kul fast ålderskillnaden kan vara ganska stor.
Ha en skön söndagkväll!

Astrid sa...

Avspänt och trevligt. Precis vad man behöver som kontrast till allt arbete.

Rosenvante sa...

Nej inga gruvor här. Han har varit anställd vid Boliden, så blev han oljeborrare och hittade det svarta guldet här på ön. Sen kan man väl säga att han blev kvar här och är lite inblandad i cementindustrin. Men just nu är det mest högskolan och lite cement bara.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...