EN BLOGG OM HANDARBETEN, RESOR OCH FÅR

måndag 18 oktober 2010

Veckans UFO v.42

En fågel på en gren ritade jag upp på ett vantmönster för länge sen. Började sticka och sen blev det liggande. Det får bli veckans UFO. Ikväll har jag bestämt hur vantarna ska hanteras. Förmodligen blir det upprepning och något ur nya vantboken istället.

Vi har fått älgkött av jägarna. Ingen av oss jagar och eftersom vi har lite mark får vi en del kött istället. Inte helt fel. Nu ska det frysas in till finare tillfällen. Julen t.ex.
Hela helgen har jag varit gräsänka. Mannen och sonen har besökt England (Birmingham) så jag har varit alldeles själv i huset. Det innebar förstås att jag fick jobba i lördags också. Men jag tar ett par timmar ledigt nu på morgonen istället och fryser in mitt älgkött.

4 kommentarer:

X-blog sa...

Fågelvantar, låter trevligt!
Och älgkött, MUMS !!

Samtal från min trädgård sa...

Du är väldigt bestämt med dina UFOn! Här börjar man ju på nytt, men nu måste även jag hålla mig till att få saker färdiga, annars blir det inget köpt på Syfestivalen, i fall jag ska dit.

Mia stickar sa...

Har retat min man för att det bara varit de unga jägarna som skjutit älgar iår och sagt han håller på att vara för gammal. Igår kom han hem nöjd, de hade fått tre älgar och tilla ha, jag sköt dem alla! Där fick jag!

Rosenvante sa...

Vilken tur ni har som får kött, så är det uppe på vårt ställe i Östersund också, men det är gubbens syster som får inte vi. Men vi får alltid en god middag när vi kommer upp på älg.
Har du ritat mönstret själv, men varför bli förvånad, du är ju konstnärlig. Tror nog du kan hitta nått skönt att sätta i verket o med det garnet blir det så skönt, det vet jag av erfarenhet.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...