EN BLOGG OM HANDARBETEN, RESOR OCH FÅR

torsdag 18 november 2010

Allt på en gång

Eller: ingenting blir klart. Några mormorsrutor, en upprepad vante (så blev det, Millan har pekat ut en annan, damvante den här ggn), en påbörjad nålfiltsgubbe till min gumma, en baksida till sjalen och två St Brigid (tröja) i en enda röra. Tröjan blev för vid i första försöket så jag tog en tunnare rundsticka och började på en till för att se om det blev skillnad. Det blev det men det är fortfarande för stort.
Fårfioler är inlämnade till rökning. Några till oss själva och till barnen. Och några till vänner som låtit fåren beta på deras marker. Det är uppskattade presenter.
Jag har virkat ihop till en talgboll. En present till småfåglarna. Så gjorde de förr.

4 kommentarer:

Rosenvante sa...

Precis så ser det ut här just nu också, det ligger halvfärdiga projekt överallt. Det ska blockas, knappas och trådas men det får bli i helgen. Trist att du fick rimpla vanten för den var så fin tyckte jag.
Åh, röker ni egna fårfioler, nu blev jag avis. Sa till gubben för några dagar sedan att vi måste köpa lite fårfiol i år till jul. Det är så gott, men en hel fiol blir för mycket här i år eftersom vi blir så några till jul. Julia & Julius ska ju ha barn vid nyår så de kommer inte hem, Evelina & Noa hinner inte få passet klart så de kommer inte heller hem. Så det blir vi tre här hemma och så Emmy, Charlie och Patrik bara. Känns lite konstigt faktiskt, men så är det och det blir säkert bra ändå, men tomt som sagt.

Marias garnhändelser sa...

Det gäller att ha split-vision för att kunna handarbeta:-)

Mia stickar sa...

Det brukar bli så för mig också men nu har faktiskt UFO-projektet hjälpt mig att börja få saker färdiga men oj vad det håller på att klia i fingrarna att börja med nåt nytt!

Sanne sa...

Likadant här men det är ju självförvållat...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...