EN BLOGG OM HANDARBETEN, RESOR OCH FÅR

lördag 25 december 2010

Växande stjärnhop

Mätt och nöjd av all julmat sitter jag i soffan och stickar vidare på min Stjärnhop. Det är osmart. Man skulle behöva gå en långpromenad.
Inte vara lat och sitta bekvämt i soffan med clementin och nötter (och en julöl) och sticka.
Snart måste jag greppa tag i de där extra julmatskilona runt magen och rumpan.
I morgon kan jag börja...tror jag. Om jag får tid...

Hela familjen firade jul här hemma och det var lika mysigt som vanligt. Mycket julmatsrester blev det över i år igen. Det räcker i flera dagar.
Grabbarna stannade över natten och imorgon bjuder Maria oss på mat hemma hos sig. Sen är det jobb igen.

Ja just ja..jag ska jobba nästa vecka....lika bra att sitta still och sticka så jag orkar...

5 kommentarer:

Rosenvante sa...

Ha, ha, du är för härlig. Själv tog vi en promenad på en timma innan maten, hur smart är det? Men nu ska vi vila rumpan i stolen och njuta tystnaden en stund innan gänget kommer hem igen. Lite kaffe o stickning blir det nog också.
Stjärnsjalen har du valt fina färger till, gillar verkligen det mönstret och skrev ut det förra veckan på jobbet, men om jag vågar mig på den vet jag inte ännu, det är det där med att klippa som skrämmer mig.
Njut nu de här dagarna, röra på dig kan du göra nästa vecka när du ändå jobbar.

Paradiset Kaos sa...

Jag och gubben har suttit på våra bakar istället för att hämta lite friskluft. :-)
God fortsättning på julhelgen!

Anonym sa...

God fortsättning!
Här har inte blivit mycket suttet förrän nu ikväll. Har haft barn och barnbarn hemma, på kalkonmiddag, idag. Men ikväll har jag suttit och stickat hela kvällen =)
Gillar din stjärnhop. Ljuvliga färger!
Nu är det dags för dogsen att gå ut på sista kvällsrundan.... sen är det nog dags att krypa ner och få lite skönhetssömn =))

Anta sa...

Sitt kvar du och sticka, stjärnhop blir snygg fina färger du valt.Röra på dej kan du ju göra när du ska arbeta. Jag har oxå skrivit ut mönstret men vet ej om jag vågar mej på den riktigt än. God fortsättning och Gott Nytt.

Hemskapat sa...

Åh så vackert det blir med stjärnor och med hjärtan, känns ju riktigt juligt! Om man börjar med en promenad, kan man sticka lugnt i soffan, det kan man även utan promenad......Varför inte njuta av det man gillar mest! :)) Gott nytt år och ha det bäst!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...