EN BLOGG OM HANDARBETEN, RESOR OCH FÅR

torsdag 17 februari 2011

Karaktär

Karaktär har man väl när man bestämt sig för en sak och sen rättar sig efter det?
Eftersom jag har laddat plånboken inför lördagens symässa så bestämde jag mig för att inte börja sticka på några nya .. sockor. Jag ska försöka hitta enfärgat garn till strumpor/sockor.
Men jag började på en ny sjal (Candle flame) och ett par vantar (Malung) istället.
När man kommer hem med nya grejer i påsarna vill man ju börja direkt. Inte sticka på nån påbörjad sjal eller så. Jag vet att den blir liggande sen. Men karaktären finns här, inga sockor påbörjade, haha.
Jag har planerat vad som ska hamna i mina bärkassar: Fina stickor, tunna alltså, i trä eller bambu. Strump- och rundstickor. Och enfärgat sockgarn. Absolut inget tyg, det har jag så det räcker. Hittar jag Grignascos merinosilk får det åka med och likaså Kauni.
På söndag blir det avstämning, listan kontra verkliga köp. Tänk om jag inte hittar något att köpa. Ve o fasa. Man vet ju aldrig :D
Det lilla minilammet har flyttat hem till stallet igen. Nu får hon leka med de andra lammen. Hon äter från flaskan fortfarande men trivs bättre bland sina kompisar där, än här hos oss.

6 kommentarer:

Rosenvante sa...

Åh så avis jag blir nu.

Mia stickar sa...

Här är en till, som är avis alltså!

Sunna sa...

vet du att sist jag var på mässan så glömde jag nästan att handla, en timme innan hemfärd blev det lite panikköp hos stäket, ses på lördag

Handarbete/Pyssel sa...

Vilken avhållsamhet! Inga sockor påbörjade!! Bra gjort!

Spännade hur det går med din inköpslista, om den efterföljs.
Själv sitter jag här och stickar av det som finns hemma - en restgarnsfilt och ett par strumpor i superwash-ull. Första paret strumpor jag stickar någonsin. Och jag provar med från-tån-och-upp, två samtidigt på rundstickan.
Spännande!

Men under sportlovet ska jag ut och resa och då har jag tillåtit mig att få köpa något nystan lingarn :) Får se hur det går med den inköpslistan...!

Härligt att minilammet är tillbaka i stallet och trivs där!

Trevlig resa önskar jag dig!

disa sa...

Ptja....visst kan man väl tolka ordet karaktär fritt, eller hur? *skrattar* Ha så roligt på symässan! =)

Sanne sa...

Att du inte skulle hitta något att köpa verkar ganska otroligt...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...