EN BLOGG OM HANDARBETEN, RESOR OCH FÅR

fredag 11 mars 2011

Cusp

Inget "andra-sockan-syndrom" här inte. Båda var lika spännande. Jag valde beskrivning med mönster för att de är roligare att sticka än vanliga ribbstickade sockor. Rätt bortkastat egentligen för man kan knappt skönja rutorna som åker med runt benen.
Jag gillar verkligen garnet. Det är ett av fynden jag inte skulle ha köpt på syfestivalen. Vilken tur att frestelsen tog över!
Mönster: Cusp ur Knit.sock.love.
Stickor: 2,25 mm
Garn: Opal
Roligt: Mycket!!

Den här veckan har det blivit en massa tugg på jobbet. Papperstugg av gamla sparade handlingar. Vi har hittat verifikationer från 60-talet och framåt som vi matat maskin med (från företaget som var där före oss). Allt för att byggnaden ska rivas och ny ska upp. Det går med en rasande fart att röja och flytta grejer. Kul ibland och tradigt nästa stund.

9 kommentarer:

Mia stickar sa...

Så lika de ändå blev, dom blev jättefina!

Rät&Avig sa...

Så läckra dom blev!
Lika men ändå olika...
/Ann-Britt

Tina sa...

Lika och så läckra!

Rosenvante sa...

Vilken tur att du köpte garnet. :)

Vi kastar alla papper i vår ugn på jobbet, perfekt, snabbt och säkert. Sen servar vi några andra företag med samma sak, men mot en liten kostnad då såklart.

Anta sa...

Tur du köpte garnet trots allt super snygga sockor

Sanne sa...

Så fina dina sockor blev. Jag stickar gärna nåt mönster på sockorna även om det inte alltid syns så bra, tycker det är roligare när det "händer" nåt med stickingen. Men visst syns rutorna på dina sockor!

Metta sa...

Jättefina sockor! Så bra att du föll för frestelsen. Tycker också att det är mycket roligare att sticka mönster på sockor, även om det inte syns så mycket med ett flerfärgat garn.

Astrid sa...

Tack! Det blir fler par :)
(i andra färger)
Sån där ugn som tar alla papper på en gång skulle jag också vilja ha på jobbet. Faktiskt!!

Marie sa...

Fina sockor i härligt gladgarn! Jag har ännu inte stickat någor ur den boken, tycker alla mönster är fasligt komplicerade.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...