EN BLOGG OM HANDARBETEN, RESOR OCH FÅR

tisdag 22 november 2011

Hört i tomteskogen

- Du behöver inte vara orolig! Jag tror inte alls de menar att vi ska packa miljoner matkassar. Det är nog bara presentkort på matkassar som ska bli årets julklapp!!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Vad söta de är!

Idag tog jag bort Elna-Sudden sedan ringde telefonen. Det var en utländsk tidning som bad mig plocka upp bloggen igen för de skulle skriva om den. Ok jag plockar upp den igen och sen ringer de igen och vill låna några bilder. Detta innebär att nu verkar jag helt förvirrad:-) Elna-Sudden är tillbaka och Lycka Smycka är borta. Hänger du med?

Kramar från en totalt förvirrad Elna

Rosenvante sa...

Alltså, de är ju bara för fina.
Jag kanske är tråkig, men jag skulle faktisk tycka det vore kul med en matkasse, men det är ju ganska fullt i kylen vid jul ändå, så ett presentkort blir bra. Har de fått min önskelista tror du?

Mia stickar sa...

Vilken tur att hon fick någon som kunde lugna henne! Kan du hälsa att de kan stryka skotern från min önskelista det blir ju ingen snö här!

AnJa sa...

Vilket fantastiskt fint par! Ja nu börjar det bli en längtan efter snön! Finns till och med chans att jag hinner plocka mossa till första advent innan det blir vitt...

Sunna sa...

Men kvinna så duktig du är, helt underbara

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...