EN BLOGG OM HANDARBETEN, RESOR OCH FÅR

söndag 22 januari 2012

Frozen leaves

Pågående projekt är bl.a. den här sjalen. Kanske har jag tagit mig vatten över huvudet men jag har anslutit mig till gänget på Ravelry som ska sticka 12 sjalar 2012. Samtidigt ska jag sticka 12 projekt av garnet i skåpet. Inte köpa nytt. Inte till de 12 projekten ialla fall.

I går var jag till Ikea igen. Det blev nya stolar till kontoret. Nu kan man sitta bekvämt och jobba.

6 kommentarer:

Julia sa...

Tur att året är långt iaf.. :) Sjalen ser superfin ut!

Rosenvante sa...

Så skir och vilket fint mönster. Det är sällan man ser sådant mönster stickas så, så det ska verkligen bli kul att få se den klar. Men 12 sjalar, det är jobb det, men kul också. Har du klart för dig vad du ska göra för några?

Tänkte just att det var tur du lade till att du inte skulle köpa nytt garn till de där 12 projekten bara, för då är det ju ok att köpa till andra grejer eller bara för att det är fint och kan ligga till sig lite i hyllan. :)

Mia stickar sa...

Vilket fint mönster! Tolv sjalar skulle jag aldrig klara tror jag, jag är en så kallad hoojärka som hoppar mellan alla möjliga stickningar, annras blir jag less!

Birgitta sa...

Men åh så fin den är! Oj, tolv sjalar på ett år - imponerande åtagande!

Tina sa...

Den blir fin din sjal!
Ska bli spännande att följa dina 12 sjalar under året.

Helena Högberg sa...

supersnygg sjal som alltid!
Jag såg att du följde en blogg som heter Ewas hemgjorda, hon sökte i juli 2011 precis det mönster på virkad plastmatta som jag har lagt ut på min blogg. På vissa bloggar går det inte att kommentera för mig, dettta var en sådan blogg, jag hittade ingen mailadress heller. Hoppas att hon ser min kommentar, men detta är en chansning :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...