EN BLOGG OM HANDARBETEN, RESOR OCH FÅR

söndag 27 maj 2012

Jag var där!

I Danmark!
En tågtur till Göteborg, övernattnig på hotell efter en eftermiddag i bl.a. fiskekyrkan, färja till Danmark och bussturer. Vi åkte i onsdags, Maria och jag och kom hem lördag.

Det var trångt hos Marianne Isager när 50 tjejer från Sverige och föreningen Sticka var i butiken och handlade. Vi delade upp oss i 2 grupper men det blev trångt ialla fall. 
Hon bjöd  på fika och berättade för oss om sitt arbete som designer.

Vi var till Geilsk 
Hon var suveränt hjälpsam och vänlig, gav oss tips och råd. Några av oss köpte färdigstickade tröjor m.m. till ett bra pris. Själv köpte jag mönster och garn till en väst. (återkommer om den)

Hos Hanne Falkenberg:
Hon berättade om sin karriär som designer och visade sina färdiga alster.
Vi var inne i lokalen där kiten packas för leverans till kunder runt om i världen och hon följde senare med till en av sina butiker så att den som ville handla kunde göra det


Vi var till Henrichsens uldspinderi, till BC-garn (grossist) och en dansk stickförening.  Vid stickföreningsträffen var vi (jag och min dotter) trötta efter en del förseningar och en sen kväll så vi gick till hotellet rätt snart.

Jag har säkert glömt något, det var ett tajt schema men det kommer säkert att dyka upp i huvudet efter hand. Nu efteråt önskar jag att jag hade använt kameran mer.
Inget att göra åt. Men nästa gång ska kameran användas flitigt!!

Om jag köpte något garn? Jodå, men jag har inte packat upp ännu. Vi har firat mors dag här med fika, glass, grillmat och jordgubbar. I morgon kväll efter jobbet, då ska jag visa garn!

Till sist:
Tack för en fint anordnad resa.
En sån här resa hade jag aldrig fått uppleva utan den svenska stickföreningen Sticka.
Jag är så glad att jag är medlem!!2 kommentarer:

Mariette VandenMunckhof-Vedder sa...

Dearest Astrid,

You seem to have had a successful excursion and learning trip! Oh, photos is always nice but you cannot concentrate on all the things you want to absorb if you take photos...
The tour of the shipping department looked very nice.
So you did have two events today; Mother's Day and Pentecost. Enjoy the coming week and unwind after this trip with many new impressions.
Love to you,
Mariette

Congrets with winning the Euro Song Festival!

Elna sa...

Vilken fin resa du har varit på. Så mycket garn! Du får ha en bra start på veckan.

Kram
Elna

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...