EN BLOGG OM HANDARBETEN, RESOR OCH FÅR

tisdag 5 juni 2012

Faith, hope and love

Ruta 1 i Williams filt är klar. Tro, hopp och kärlek och rosa bandet, fast vitt.
Jag ser på bilden att jag missat på ett ställe men jag tror faktiskt att jag kan fixa till det med nål och en garnstump. Undrar om nån annan ser vad som är fel?

Jag har några kaniner klara också men har inte fotat dem ännu. Ska försöka få ihop några fler innan jag ber Jannica hämta dem för att skicka vidare.
Det känns pinsamt att några får vänta så länge på Wabbisarna men jag har ju ett jobb också. Ett heltidsdito. Jag hackar på med filtnålen för allt vad tygen (ullen) håller :D
Ge inte upp, de kommer..
Den här veckan är vi kattvakter. Den vita, vackra, långhåriga Birmakattan bor hos oss medan husse är i New York. Jag skulle också vilja åka dit. Försökte säga att alla mammor har rätt att följa med, att morsor kan gå för sig själva i New York och kanske bjuda på restaurang nån gång, men icke. Jag fick inte följa med.Suck!!

2 kommentarer:

Helena Högberg sa...

Jag fick titta länge och noga innan jag hittade felet, jag säger inget ifall andra vill gissa ;)

Mia stickar sa...

Stackars dig! Jag fick inte heller följa med min dotter till New York så jag vet hur det känns! Jag hade en gång i tiden en birma, mycke fin katt men väldigt egen och hon vara bara min! Jag lyckas iallafall inte se felet!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...