EN BLOGG OM HANDARBETEN, RESOR OCH FÅR

söndag 26 augusti 2012

Rick Mondragon square

Njae, det här är ingen favorit.
Den var rolig att sticka men resultatet är ingen höjdare.
 Det blev en topp i mitten. Ett berg nästan..
Jag tog till strykjärnet med en fuktig bomullshanduk över rutan och strök för att få den att se ut som en fyrkant. För att likna nåt att ha med i en filt.
 
 
Faktum är att jag börjar tvivla.
Efter att ha lagt ihop rutorna på golvet så känns filten bara rörig. Riktigt plottrig, faktiskt. Måste komma på nån lösning så jag inte lägger undan den.
Funderar på om det går att sticka remsor i svart eller marinblått att ha mellan alla rutor för att få nån form av markering.
Får lov att sova på saken.
God natt !! :D 

4 kommentarer:

Julia sa...

Jag gillar den här rutan, fina färger! Hoppas du fick ordning på den iom strykningen. Kan inte rutorna bli två filtar, en med mönster och en vit? Spännande att se resultatet av dina rutor! :)

Helena Högberg sa...

Kanske man kan lägga alla rutor med färger i, runt kanten och de vita i mitten?

Mariette VandenMunckhof-Vedder sa...

Dearest Astrid,

What a fate! This is not pleasant on the eyes either...
Who invented those?!
Hope you will come up with an idea for putting your squares together nicely.
I'm still waiting on the further info from the Wabbie Foundation as it was incomplete what they sent me. They are so very slow in getting back in touch. Wish I had only dealt with you!
Hugs to you and enjoy your last week of August,
Mariette

Birgitta sa...

Tycker både tipsen här ovan och din egen fundering om en markering låter som framkomliga vägar. Det är märkligt vad en "kant" kan göra underverk. Den behöver nog inte vara mörk heller, för det kanske blir en för skarp avgränsning? Ok, ja, den här sista blev just inte fyrkantig, men så är det ju ibland... tur att du i alla fall hade roligt när du stickade den!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...