EN BLOGG OM HANDARBETEN, RESOR OCH FÅR

söndag 28 juni 2009

SOCKOR OCH FLER PRESENTER =)

Känner man sig bortskämd, eller..?
Idag fick vi kaffe och tårta hos mellandottern. Hon fyller år dagen efter mig. Då blev det present igen! Yes, vad glad jag blir.


Och mina sockor spring forward är färdiga. Har fäst trådarna och ska bara lägga undan dem. Känns lite konstigt kanske, men vem vill gå i röda varma sockor i dag?. Garnet är Regia och jag stickade båda samtidigt på rundsticka.

Jag har fått present av grabbarna också. Pengar. Maken och jag ska på en tredagarstripp igen. Då passar pengar till reskassan bra. Den här gången blir det Edinburgh, Skottland. Vi reser för första gången med Ryan Air. Har aldrig gjort det tidigare men det funkar bra säger de som vet.

2 kommentarer:

Rosenvante sa...

Visst är det kul med presenter. Bra presenter fick du ju också. Jag flög till Standsted i nov och det fungerade alldelse utmärkt att flyga med Ryan Air. En del gnäller om att det är tätt mellan stolarna (i sidledes) men jag led inte av detta. Jag var nog mest glad över den bra spacen mellan stolarna i raderna (för benen) även om jag är kort så gillar jag inte att sitta trångt.
Ops, glömde kommentetra strumporna, ser väldigt snygga ur även om jag har lite svårt att se mönstret klart. Härligt röda är de i alla fall, perfekta till jul (där är vi ju snart i alla fall).

Mia stickar sa...

Skulle också vilja fara till Skottland, du får fota och visa bilder sen! Snygga sockar också!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...