EN BLOGG OM HANDARBETEN, RESOR OCH FÅR

måndag 29 juni 2009

VANDRINGEN FORTSÄTTER

Herr och fru Panda inser faran och följer efter mössen och kamelerna.
De kommer närmare Noaks Ark men har fortfarande lång väg kvar att vandra.
Mössen håller täten och bestämmer takten.

4 kommentarer:

Rosenvante sa...

Hur många till ska de plocka upp på vägen? Hur ser Arken ut? Finns den med i planerna också?
Var och när blir det utställning? Har du funderat över det? Daghem och bibliotek skulle säkert vilja kolla. Tycker hela idén är så fantastisk med Arken och alla djur.
Kul att vi kör liknande gardiner, jag har några fler kvar men de flesta har jag gett bort av de som jag virkade på den tiden. Då existerade bara virkade gardinger och dukar vid mig. Men nu blir det nästan högtidligt när jag tar fram dem. Tänk vad man kan ändra sig.

Rosenvante sa...

Tack för det härliga skratt jag fick, behövde det.
Nej inga stora sängöverkast gjorde jag, började sökert men blev aldrig klar, det blev allt annat istället som gick att virka. Sen broderade jag gjej efter grej och en hel del ligger fortfarande omonterat i någon gömma. Det var liksom grejen att göra som var kul inte montera, det var tydligen inte lika kul. :D

Mia stickar sa...

Mitt i byn här finns en bergsknabb om Arken behöver nån stans att landa. Jag vet inte om knabben har nåt namn, om jag sätter upp en skylt Ararat, tror du den kommer hit då? Tycker kamelerna är så häftiga!

Astrid sa...

Sätt skylten högt så ser säkert Noa den. Det är nog han som styr. =). Det är många djur som ska med. Hoppas arken inte tippar. Jag måste nog stoppa den med plastkulor så den flyter...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...