EN BLOGG OM HANDARBETEN, RESOR OCH FÅR

onsdag 23 september 2009

INTRESSEKONFLIKT

Det är inte roligt att sticka slätstickning. Man kan iof titta på TV samtidigt men det är ingen utmaning.
Nu har jag iallafall kommit till ärmarna. Gör båda samtidigt på rundsticka.
Garnet är lett lopi och mönstret gjort för alafoss lopi, ett grövre garn. Det innebär att jag måste räkna om mönstret. Men det gör inget. Det är de där likadana maskorna i evighet som inte är kul.
Men jag vill ha den här tröjan. Jättegärna. Så jag stickar på. Några varv, sen sätter jag på tvättmaskinen, så stickar jag några varv och sätter mig vid datorn en stund. Sen stickar jag....osv
Intressekonflikt alltså..

4 kommentarer:

Mia stickar sa...

Konstiga jag gillar slätstickning då kan jag lösa korsord samtidigt!

Rosenvante sa...

Jag förstår precis vad du menar. Mycket roligare när man måste vara med lite i stickningen. Fast jag sitter och mönsterstickar med 4 nystan framför tvn och nu känner jag mig lite insnörad.
Tror nog tröjan blir jättefin när den är klar.
Lunch promenad har jag gjort de sista 18 åren och det är så skönt att lämna sin arbetsplats och rensa huvudet och så får man lite motion och frisk luft också. Så skönt och gör jag den inte blir eftermiddagen jättelång och tung. Prova du med, det är skönt.

Lilla My sa...

Hej! Kikar in för första gången hos dig...jätte trevlig blogg. Såg de stickade djuren och gillade dom så då är min fråga har du nåt mönster på dom som du vill dela med dig av?
Kram Lotta

Mia stickar sa...

Du har en utmärklese på min blogg att hämta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...