EN BLOGG OM HANDARBETEN, RESOR OCH FÅR

tisdag 22 juni 2010

Färgglatt

Så här efteråt undrar jag vad jag tänkte på när jag köpte det här garnet. Zauberball lace i regnbågens alla färger. Jag bär helst blått i olika nyanser, stålgrått kanske. Men detta..det måste finna sin bärare. Det inhandlades på syfestivalen och är jättekul att sticka med. Jag älskar färgerna men vet att de inte kommer att hänga med runt min hals.


Ikväll kom vi på hur vi skulle komma nära tranorna. De är mindre rädda för traktorn så när höet skulle strängas åkte jag med och hade kameran i högsta hugg. Vi fick inte komma för nära men det blev nära nog för kameran.


4 kommentarer:

AnJa sa...

Men du, den blir fantastiskt vacker! Tranor har jag åxå försökt att smyga på, så jag har många bilder av deras bakdelar när de lyfter :-)

Rosenvante sa...

Du kanske förvånar dig själv och använder den och är glad att du gjort nått så färgrikt. Ibland vill man ju sticka ut lite och ibland är det humöret som styr.

Sommarloven, tänk de var så långa att man längtade efter att få börja skolan på hösten. Det var tider det. Visst är det så att semestern börjar och slutar direkt. :C

Mia stickar sa...

Jag riktigt ser hur roligt det är med de där färgväxlingarna! Ibland måste man som vänja in sig i nåt annorlunda som man inte brukar ha!

Sunna sa...

smart ide med traktorn
Ha en underbar helg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...