EN BLOGG OM HANDARBETEN, RESOR OCH FÅR

söndag 29 augusti 2010

Ekeby veteranmarknad

Klockan sex gick vi upp ur sängen i morse och tog oss till Ekeby flygfält i Eskilstuna där veteranmarknaden återkommer varje år.
Vad är man egentligen för bilägartyp? Där fanns många varianter. Kanske en sån här modell passar...
Nej, Volvo PV är nostalgi för mig. Pappa köpte en sprillans ny, svart, när jag var barn. PV väljer jag nog (idag i alla fall)
Men det fanns ju många modeller att beskåda, en salig blandning.
Man kunde se en Hillman. Ägare: Herr Hillman. Haha, det är sant. (Jag känner honom)

Eller varför inte en 2 månader gammal Rolls Roys cab. Tänk att ha en sån och åka med på våra grusvägar här uppe i skogen. Anders heter ägaren och han är en trevlig person. :D
Ikväll har jag försökt få fart på datorn och mitt mobila bredband. Det har tagit en timme. Jag är less på burken nu och ber att få återkomma imorgon och svara på kommentarer och besöka era bloggar. Jag är inte grinig eller så. Jo, det är jag, fruktansvärt irriterad på datorn. Skulle kunna klippa till den med hälen just nu...
Istället ska jag sticka en ny hällapp. Jag har repat upp och börjat om och jag erkänner direkt att jag inte fattar riktigt hoptagningarna på hälen. Man ska lägga ihop stickorna med garnet emellan och ta ihop... Jamen, hur blir det då.. Just nu är jag inte på humör för en upprepning till så jag gör nog som jag vill jag. En vanlig häl. Jag har ju gått på hälstickarkurs :D

2 kommentarer:

Mia stickar sa...

Jag faller nog ocskå för PV:n. Mamma hade en sån som sommarbil och den brukade vi åka och bada med. Men var vi alla barn med (4st, tre äldre bröder) så fick jag ligga i bakrutan!

Paradiset Kaos sa...

Gubben hade tänkt åka, men kom sig inte för. Jag mötte gamla bilar när jag åkte hem från jobbet och kunde inte komma på varför. :-)
Och PV:n står högt i kurs hos oss också, har några stycken som ska fixas till. Även 145:an, den senapgula, är en kär ägodel som även den behöver ganska mycket omsorg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...