EN BLOGG OM HANDARBETEN, RESOR OCH FÅR

lördag 5 februari 2011

Thelonious

En socka blev det, vikt 50 gram. 47 gram väger garnet som återstår. Jag tror det har gått troll i stickningen.. Dessutom har jag ont i rumpan. Dratta omkull på väg till bilen i går morse. När jag tagit mig upp och klivit ur bilen vid jobbet for jag i backen igen. Första gången hann jag tänka att jag skulle halka omkull, andra gången låg jag raklång på rygg innan jag hann dra efter andan ens. Glasögonen for iväg en meter bort och telefonen trillade ur fickan. Idag har jag bula i bakhuvudet och rumpan har jag inte vågat titta på..
Men imorgon..då blir det bättre och roligare. :D

6 kommentarer:

Sunna sa...

vilket underbart mönster

Rosenvante sa...

Nej, nu får det väl vara nog. Jisses så du åker ut för mycket elände. Hoppas verkligen du inte fått nått bestående av de där vurporna.
Sen strumporna också, typiskt att det skulle bli så också, sånt jobb du lagt ner och så ska det fattas ynka 3 gram. Kan du inte göra tån med nått annat då så du får lika på båda?

KattQarina; sa...

Underbars sockor!
Men oj oj oj vilken otur du har! Hoppas det känns lite bättre och att det onda snart går över!!!

Astrid sa...

Tack!
Det känns redan bättre :D

Sanne sa...

Usch, vad otäckt att ramla sådär handlöst, tur i oturen att du inte bröt något. Och vad synd på dina fina strumpor! Det kanske går att lösa på ngt sätt?

Sanne sa...

Oj, har du fått möss i huset och vilken massa sen?!! Jättefin header!! Nä, tyvärr kan jag inte ha mössan själv, det är storlek 1 år ungefär.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...