EN BLOGG OM HANDARBETEN, RESOR OCH FÅR

fredag 27 maj 2011

När vädret vill

trilskas och bara vräka ner sitt regn och blåsa så förskräckligt så blir det så här. Ny bok nu igen. Kunde inte låta bli att knäppa till på enter-tangenten.
105:- för så mycket vackert att sticka är inget att ha dåligt samvete för. Jag låter bli att köpa 3-4 glassar så är jag i land.

Innan jag börjar i den nya boken ska jag göra färdigt sjalen jag håller på med. Har kommit till uddkanten. Det är ganska mycket kvar att sticka men nu lägger jag på ett kol så jag kan börja på nästa.Idag tog de ner de tunga takstolarna på jobbet. Jättelånga järnbalkar som killarna inte rådde på själva utan vi fick hyra in en lastbil med kran som lyfte ner dem. Nu är det bara plattan som ska bort på ena byggnaden. Sen kommer nybygget igång.
Förra lördagen rev grabbarna väggar och tak och sen firade de med grillat och..
Jag åkte hem. Tyckte det var otäckt för att det blåste och plåtarna är vassa. Man kan ju inte gå runt bland vuxna karlar och vara orolig som en hönsmamma. Bättre att åka därifrån, tyckte jag.

5 kommentarer:

Rosenvante sa...

Det där var ju ett bra alternativ tycker jag. Det ska jag köra stenhårt hela sommaren med jag som nästan aldrig köper glass.

Sunna sa...

bra ide, skippa glass och köp nya böcker, det tar jag

Anonym sa...

Hej, hej!

Sjalen ser jättefin ut, jag hoppas du visar den när den är färdig. Ha en skön helg!

Kram

Mia stickar sa...

Fortsätter vädret såhär blir det inga glassar i sommar!
Boken ser spännande ut!

sanna sa...

Håller med Sunna, skippa ett par glassar och köpa en bok.
Den vita sjalen ser underbar ut.. ah från Heirloom Knitting :) ja den boken har man varit nära att klicka hem flera gånger....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...