EN BLOGG OM HANDARBETEN, RESOR OCH FÅR

tisdag 26 juli 2011

Spetsstickning

900 maskor trängs för att få plats på rundstickan. Nu går det på kvinnlig envishet bara. Jag vill sticka något annat men vågar inte lägga den åt sidan. Tre varv är kvar + virkade kanten. Det vore väl sjutton om den inte ska kunna bli klar nån gång!!
Idag åkte jag in till jobbet och fixade några räkningar bara. Sen tog jag med mig papper för avprickning och sortering och åkte hem. Tänkte sitta på verandan i det fina vädret och jobba.
Ha, jag hann ju bara hänga ut tvätten så vräkte regnet ner. Det blev en riktig semesterdag istället. Vitsen var ju att sitta i solen med papperna och det gick ju inte. Tur eller otur?
Vad jag gjorde istället? Åt choklad, drack te och stickade lite. Lagade mat. LATADE mig.

Eftersom det blir så eländigt dåligt med semester för oss i år så får vi passa på att göra kortare resor, typ London och så.
Igår bokade jag en resa igen.

Jag, mannen och bilen ska åka till Åland och vi ska bo på hotell en natt. Alldeles lagom resa för en helg. Tyvärr hinner jag nog inte besöka garnbutiker. Öppettiderna stämmer alldeles säkert inte.(Sån tur ska man väl inte ha)

2 kommentarer:

disa sa...

Du är envis du, så den är nog snart färdig!! *ler* Om ni far till Åland denna helgen får ni en fantastisk upplevelse då de har vikingamarknad där. En av de bästa och största i deras vikingaby och allt. Fast det kanske du visste redan.....

Rosenvante sa...

Ha, tror nog den är klar nu om jag känner dig rätt.
Visst är det bra med korta resor i det här vädret. Jag hoppas ju att vi inte får för bra väder för det blir bara jobbigt när man åker runt och så är ju Ines med också, lilla ullhunden orkar ju inte i värmen.
Ha det bra på Åland och du ska se att nån affär hittar du säkert. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...