EN BLOGG OM HANDARBETEN, RESOR OCH FÅR

onsdag 9 maj 2012

Paris

 Vi är helt uppfyllda av Paris! Kommer att prata hur länge som helst om upplevelserna vi haft. Den här första bilden visar gatan där vi bodde. Högt upp var det, nästan vid Sacre Coeur.


Innan vi for iväg läste jag på lite om hotellet och annat. Om man lutar sig ut lite kan man se eiffeltornet skrev någon. Undrar vilket rum den personen hade.. Det här är ialla fall vår utsikt:

En rolig plats var den glittrande bron. Räckena är fulla med hänglås. Dit går par och sätter dit hänglås, kedjar fast dem i kärlekens tecken. Det glittrar på långt håll.(Bilderna är klickbara)
 Sen gillar jag den här lite annorlunda fontänen. Vattnet tränger liksom upp plattorna. Sån ska jag göra på jobbet utbrast jag!! Johejdu, sa mannen min.


 Allt vi åt (och drack) var gott, mycket gott.
När vi gick en kväll på gatan (på övre bilden) hörde jag min man säga nåt jag inte trodde mina öron när han sa: "Sticka bör man annars dör man"
Jag blev mållös, alldeles tyst en lång stund. Sen frågade jag om det var sarkasm eller vad? Vaddå, undrade han, sen påstod han att han bara var törstig!!

Återkommer med fler bilder om några dagar. Imorgon ska jag jobba igen. Det är säkert en del att ta igen.

3 kommentarer:

Rosenvante sa...

Vilken härlig resa. Ännu en stad jag bör besöka alltså, de blir lätt många. :)
Undrar vad din man menade med det där med fontänen och var det en dribbling det där med sticka för att få dig på andra tankar kanske. :)
Det ska bli kul att få se flera bilder.

Birgitta sa...

Åh vad härligt! Paris är verkligen speciellt! Men tänk att man ska behöva så långt bort för att få höra sådana sanningar som den om stickningen.... :-) Jag ser också fram emot fler bilder.

Julia sa...

Jag drömmer om att en dag få åka till Paris! Du har en award att hämta hos mig..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...