EN BLOGG OM HANDARBETEN, RESOR OCH FÅR

lördag 30 april 2011

Min sockutmaning

Eller - nu har jag tagit mig vatten över huvudet!
Har börjat på ett par Bex. Flätor löper kors och tvärs och man blir snurrig av diagrammen. Jag läser av en rad i taget och tror att jag kommer att klara det. Min inre röst skriker: HA - du har inte tålamod nog!!
Tack för alla omtänksamma kommentarer! Jag blev så varm om hjärtat!
Kameran fick åka med. Inte för att fota begravningen utan omgivningen. Vi var lite tidiga så vi passade på att se oss omkring. Kanske någon känner igen sig vid sjön Fryken i Värmland?
Kanske nån känner igen sina får? De var jättefina i olika färgställningar. Mannen gillade de små svarta lammen på andra sidan vägen.

Mårbacka ligger inte långt från den här bron, ett par mil bara. En annan gång vill jag åka dit också.
Det var en stämningsfull begravning med gitarrmusik och sång, den musik brorsan sjöng och spelade på sin gitarr (John Lennon och Creedence bl.a.)
Ingen, ingen skulle behöva gå bort före sin pension! Han hade många år kvar och många planer. Hans fru sa att det gick så fort när han dog (på jobbet) och att han faktiskt mådde bra och var glad.

5 kommentarer:

disa sa...

Jag tror du klarar det, du är ju så duktig på att sticka.

Det tröstar en lite då begravningen är fin, även om det är en klen tröst. Jag är uppvuxen med Creedence, Elvis och alla låtarna som tex "anna och mig" "All I have to do is dream" Leaving on a jetplane" osv. Började sjunga med pappa då jag var tre år och han spelade även gitarr. Det gör han än såklart och vi har spelat in en cd han och jag. Lite roligt, fast konstigt att höra sig själv dock.....*skrattar*
Hur som haver, älskar de där gamla härliga låtarna. Ha det bäst!

Rosenvante sa...

Jag tror du fixar strumpan galant.

Håller helt med dig om att ingen skulle få gå bort i tidig ålder. Skönt att begravningen gick bra och blev så ljus och fin.
Mitt i det hela är det kanske en tröst att han hade ett bra liv in i det sista och slapp härjas av sjukdomar, även om det är jobbigt för anhöriga när det plötsligt händer och man är helt oförberedd.

Sunna sa...

klart du fixar de sockarna, skönt att begravningen var fin, men skönt även att få veta att han mådde bra och var glad när det"slocknade" även om det var för tidigt vill man ju inte se sina nära plågas in i slutet

disa sa...

Tackar!! Den låten har jag älskat sedan jag var liten. *ler* Det kanske går att ordna någon gång. *blinkar*

Anki sa...

De trakterna var jag i i somras på semestern men det var ju under gladere omständigheter ... Jag beklagar sorgen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...