EN BLOGG OM HANDARBETEN, RESOR OCH FÅR

söndag 25 december 2011

Lotus mittens

Camillas julklappsvantar  blev inte klara till julklappsutdelningen. Två cm av vardera tummen återstod. Men hon kommer snart igen och då ska hon få dem.
Färgerna på vantarna är brunt och beige.  Jodå. Den enda färgen som blev korrekt är den på gran- och tallbarren. Kanske måste man ha utbildning för att få till proffsfoton. Det har inte jag:D
 Mönster: Början är hämtad i boken Mostly Mittens och resten hittade jag på Ravelry: Lotus Mittens (Hedda knits). Eftersom garnet inte är detsamma som i mönstren har jag fått lov att räkna om lite.
Stickor: 2,25 mm
Garn: Sandnes alpacka 
Alpackan brukar kännas halkig men det här garnet kändes fastare och jag tycker verkligen om det. Det blev bra.

 Det här är Ceasar. Han är född i september och har en energi man bara kan drömma om för egen del. En superglad och härlig valp. Hans husse och matte har fullt sjå med honom. Det kommer att bli en fin vuxen hund sen.
Och det här är Twiggy. De här två var hos oss samtidigt på julafton. Men eftersom hon är tretton år hade hon inget problem med valpen. De fixade umgänget bra :D
Jag, däremot blev både snorig och tjock i halsen i natt när hon sov på min huvudkudde. Allergi kanske.. Gissa vem som flyttade på sig?
God fortsättning på julhelgen!

4 kommentarer:

Vilma sa...

God Jul Astrid , dine vanter er som vanlig , smukke :-)

disa sa...

Så fina vantar och god jul! =)

Mia stickar sa...

Dom vantarna var värd att vänta på, så fina! Jag förstår ju att det var du som flyttade! Jag hade en sådan som blev 13 år hon var så fin! God fortsättning!

Vilma sa...

Hej Astrid

Smukke , betyder fina og vackre :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...