EN BLOGG OM HANDARBETEN, RESOR OCH FÅR

måndag 15 mars 2010

NHM #8


På kvällarna på hotellrummet i Varberg passade de här herrvantarna utmärkt att sticka på de sista timmarna i sängen framför TVn. Koncentrationen på mönstret gjorde att jag slappnade av från utbildningen. Smart inser jag så här i efterhand. Garnet handlade jag på Kampes på nervägen.
Naturligtvis tog jag lite bilder i Varberg men med nya mobilen som jag inte har haft tålamod att fixa inställningarna i. Kan inte skicka bilderna till datorn. Det blir väl så småningom.
Jag vill i allafall passa på att rekommendera mitt favorithotell: Gästis i Varberg. Det är det mysigaste, hemtrevligaste hotell jag vet. Överallt finns böcker att låna. Frukosten är utmärkt och middagen riktigt god. Personalen är trevlig. Kan inte bli bättre. Av andra kursdeltagare fick jag veta historien om hotellet och ägaren men det tar vi en annan ggn.

4 kommentarer:

Torunn Skjärstad Moen sa...

Utrolig flotte votter! Med hilsen fra Asterix.

Samtal från min trädgård sa...

Det ska jag komma ihåg, ibland kan man ju behöva ett övernattningsställe. Snygga vantar och väldigt vacker Mrs. Barista!

Rosenvante sa...

Vilken tur du fick köpa garn på vägen ner så du fick nått att pyssla med på kvällarna. Jättefint mönster och gillar att det där fina stjärnmönstret även finns på mudden.
Så skönt att du bodde så bra, för det är pest att åka på kurs borta och inte bo bra. Tack för tipset kan ju vara bra och veta om åker dit.

Torunn Skjärstad Moen sa...

Tusen takk for helsning fra deg. Du får kjøpt mønsteret på Husfliden Trysi, 2420 Trysil. Norge. Om du vil kan jeg kopiere og sende deg mønstre. Med helsning fra Asterix.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...