EN BLOGG OM HANDARBETEN, RESOR OCH FÅR

lördag 18 april 2009

BORDERCOLLIE OCH SOCKOR


En liten hund blev det av den senaste ulltussen. Nu har jag bara jättelite kvar av svarta ullen. Ska nog försöka få till något/några får åt henne att valla också :)

Jag har fått för mig att jag ska nålfilta en häst. Nordsvensk eller Shire eller någon annan grovbyggd ras. Men då måste jag försöka hitta en bild först. Det känns svårt. Få se hur det blir...om det blir..
Ett par sockor på rundsticka har jag hunnit med. Mönster efter eget huvud. Eller rättare sagt: mönsterapporten är tagen ur dotterns bok med spetsar men missuppfattad. Ja, den är skriven på engelska, boken. Jag tyckte inte det blev så tokigt ändå, så jag repade inte upp dem.

6 kommentarer:

Rosenvante sa...

Oj, va bra den blev, trodde att det var en riktig hund först när jag såg lilla bilden på min blogg. Håller helt med strumporna blev jättefina. Kommer du ihåg hur du gjorde nu då? Om du ska göra fler framöver menar jag.

Astrid sa...

Nej, jag kommer nog inte ihåg, men jag gör väl samma fel nästa gång, gissar jag :)

"Lilla jag" sa...

Åh jag trodde ni blivit med hund men icke. Den blev jätte fin. Sockorna med men jag fattar fortfarande inte hur du gjorde men då jag inte tänker göra sådana så behöver jag inte lära mig : )
Anne

Astrid sa...

Nej, vi har inte skaffat hund. Men jag vet en som gärna skulle vilja göra det till fårvallning =)
Hund är ersatt med havrehink nu.

tant Maria sa...

Åh vilken fin hund! Sockorna också, roligt att du gjorde ett "eget" mönster.
Nu är vi hemma igen. Jag måste nog prova köra lite jag också (mest för att jag vill ha en rosa hjälm, hahaha)

Samtal från min trädgård sa...

Fin hund på bilden. Redovisningen på min blogg är ett försök att se hur mycket familjen kan spara i förhållande till snitt för 2008. Inget avancerad, bara en liten uträkning.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...