EN BLOGG OM HANDARBETEN, RESOR OCH FÅR

lördag 2 april 2011

Snö

Jag har snöat in på sockor! Hur många par kan man sticka utan att tröttna? Jag ser ingen ände på det. I bakgrunden på bilden ligger snön vit och fin. Ingen vår i den backen inte. Idag har jag varit ledig en lördag för första gången på fyra veckor. Vad gjorde jag då? Åkte till jobbet och städade toaletter. Är man riktigt klok eller?? Skämt åsido, jag väntade på sonen som tvättade sin bil, och då kan man ju inte bara sitta där och stirra rakt ut i luften. Inte jag i alla fall. Jag åkte med honom till Tuna Park (det stora köpcentrat som ligger intill Parken Zoo) och handlade gardinstänger och gardiner. Det blev hans 20-årspresent. Sen åkte vi tillbaks till jobbet och han tvättade min bil också. Gullig son :D Sen, efter stängning for vi ut till Burger King, mannen och jag, åt crispy chicken och fortsatte till MIO möbler där vi beställde utemöbler. Det blev en kostsam lördag. Folk tycker att bildelar är dyra. Men det är gardinstänger också. För att inte tala om gardiner!! Nu är det i alla fall lördagsmys. Sån här dricka lärde jag mig tycka om när vi besökte Irland för några år sedan. Där, i Dublin, måste man prova sån på puben. Absolut. Whiskeyn måste man däremot inte prova. Abslout inte!

7 kommentarer:

Sunna sa...

Om man byter sockar varje dag så går det åt 365 st på ett år, för man kan ju inte ha samma par flera gånger så sticka på du, jag har också insett barnen blir dyrare ju äldre de blir..konstigt trodde det skulle vara tvärtom

Mia stickar sa...

Här har det varit ett vårtecken idag! Det har kommit snöblandat regn idag, färsta gången. Jag hopppas iallafall att det gårt hårt åt snön men jag vill ju ha sparkföret kvar! Sockar kan man aldrig få för många av!

sunpan sa...

Jag håller med!! Sockar kan man inte ha för många av. Jag gillar de här vita, vad är det för mönster? Är sugen på att sticka sockar jag också :)

disa sa...

Vilket fint mönster det blir på sockarna!! =)

Sanne sa...

För många sockor kan man nog inte ha, inte hemmastickade i alla fall (hoppas jag eftersom jag stickat så många par till mig själv på sistone). Här (i södra Småland) är nu nästan all snö borta, bara någon liten fläck kvar där inte väder, vind och sol lyckats komma åt. Och tranorna kom för minst ett par veckor sen...Härligt!

KattQarina; sa...

Håller med övriga; sockor kan man aldrig få för många av. Speciellt inte när dom är så himmla fina som dina.

Anonym sa...

Vilket läckert mönster på sockorna du stickar nu.... och garnet ser ut att räcka till många fler =)))
Du kommer säkert att få användning för alla sockorna du stickar!
kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...