EN BLOGG OM HANDARBETEN, RESOR OCH FÅR

söndag 21 februari 2010

Syfestival i Älvsjö

En tur till Stockholm brukar ta ungefär 1 timme för oss. Igår tog det 1.5 tim dit och 2 tim hem. Det var ett spår på dubbelfiliga motorvägen. Där man får åka 120 km/tim åkte bilkaravanen i 70 (det var inte jag som körde först) Några ggr blev vi omkörda och ett stort snömoln yrde mot oss. En vit vägg framför bilen, ingen såg nånting. Inte undra på att olyckor händer.
Men väl framme var det lika roligt som vanligt. Maria som fyller år i dagarna fick välja present där. Garn förstås.
Jag köpte också garn men även tyg som passar nya lädersoffan. Jippi...nu ska jag sy samtidigt som jag stickar.
Vi tittade in i Stickas monter på alla sjalarna som fanns där. Kände igen den ena efter den andra från bloggvärlden. Aha..så där har de gjort...vad snyggt, sa vi.

5 kommentarer:

AnJa sa...

Skönt att ni tog er hem igen! Jag hade sååå gärna gått där om det hade varit närmare till. Kan tänka mig att det är en upplevelse! Nu har snön nått hitupp men det skulle visst inte bli så farligt här.

Rosenvante sa...

Tur det gick bra trots väglag. Jag körde förbi i fredagskvälls och i dag på förmiddagen, men inget besök i år. Kanske det passar bättre med tidsplanen nästa år.

Karin sa...

Visst var det mycket fint på symässan. Vilka fina tovade figurer du gjort! Såg att det fanns ulltovning på mässan också. Efter mässan kommer man hem med ny inspiration.

Anonym sa...

hej Astrid. bodde i Strängnäs till för två månader sedan, fråga mig om vägen till o från sthlm, jag som jobbar i stan!... vet hur det är att köra på den vägen! när det är minsta snö så blir det nära döden upplevelser! tur att det gick bra i allafall, själv bor jag numera 20 min från mässan, men kunde inte hitta barnvakt till min bebis, nästa gång, hoppas :) Du får berätta mer om mässan. Trevlig blogg du har! :)

Astrid sa...

Tack!
Syfestivalen är härlig. Där finns workshops för alla som vill prova olika handarbeten; virkning, knyppling, tovning osv.
Jag kan tänka mig att det är jobbigt att pendla mellan Strängnäs och Stockholm. Vare sig man åker tåg eller bil.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...