EN BLOGG OM HANDARBETEN, RESOR OCH FÅR

onsdag 7 juli 2010

Sockskaft

Jag läste just att vi är fler som gillar mönsterböcker o -häften. Tur man inte är ensam. Det här är mina sista förvärv. Knitting on the road började jag med och den är väl ok. Sockinnovation lockar mycket mer. Jag stickar sockskaft bara. För första ggn ska jag på stickkurs. Ska lära mig sticka hälar på olika sätt (bl.a.). Annars har jag bara syslöjden i skolan i grunden. Det ska bli jättekul. Så har jag hunnit köra nystmaskinen varm. Det blir så fina nystan. Jag blev lite varnad i förväg av Sunna. Man kan inte sluta förrän härvorna är slut. Så är det. Mina runda nystan som jag har jobbat så för att få till har också blivit nystmaskinnystade.
Jag ska skynda mig sticka sockor ur de nya böckerna. Jag vet en som jättegärna kommer att vilja låna dem.
4 kommentarer:

Rosenvante sa...

Jädrans snygga nystan du fått till nu.

Men vilket vackert mönster du stickar nu. Det skulle ju göra sig jättefint på vantar också.
Ja, du de där böckerna och häftena, man bara vill och vill och vill hela tiden. Så ska man välja och välja och välja, det är inte lätt när man vill alltihopa på en gång.

AnJa sa...

Ja, vilket fint mönster! KNitting on the road kan jag sälja för 90:- plus frakt om någon är intresserad. Min mailadress finns på min blogg :-)

Astrid sa...

Mönstret finns på första sockan i den boken. Canada.

Samtal från min trädgård sa...

Håller helt med om nystmaskinen, körde också alla mina, när jag fick den, så det såg prydligt ut!
Tur att jag inte är den ända som gillar böcker, sitter precis och funderar på om jag ska beställa ett par stycken till....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...