EN BLOGG OM HANDARBETEN, RESOR OCH FÅR

torsdag 23 juni 2011

Färdig väska

Så här ser den ut efter maskintvätt i 60 grader.
Och så här ser den ut före tvätten.
Stickad i Kampes 2tr ull med stickor 2,5 mm. Först en botten 30 maskor fram och tillbaka med fjärilsmönster. Sen plockade jag upp maskor runt hela botten och stickade med rundsticka. Satte stickmarkörer i de fyra hörnen för att få axelremmarna jämnt placerade. En blomranka på ena axelremmen och ett varv virkat upptill för extra hållbarhet. Nöjd!
Nu vet jag inte vad jag ska hitta på. Håller mig kanske lugn med stickorna i midsommar. Kanske.

Vem har förresten öppnat kran däruppe? Det är dags att stänga, det är ju midsommar och vi vill grilla! Det kan vara färdigregnat för ett tag nu!

Jag kan berätta att den lilla måsungen lever, om dock farligt, här ute på vår innergård. Hon kryssar mellan kundernas bilar och överlever som genom ett under. Killarna har försökt flytta henne till en säkrare plats men hon kommer tillbaka. Visst måste det vara en hona :D

Till sist, jag stirrar inte in i tapeten när jag är på jobbet. Kanske att jag smygkikar mot gymmet på andra sidan gården ibland. Där är det vackert då och då :D

Trevlig midsommar!

5 kommentarer:

disa sa...

Jätte fin!! Här öser regnet ner och våra planer för midsommar börjar kännas lite osäkra.......(åka upp till Kälens medeltida midsommarfirande och sedan mot kvällningen ta båten ut på havet för att bo på den hela helgen med grillning mm) hoppas det regnar av sig som bara den nu och blir sol imrogon!! *ler* Trevlig midsommar på dig med!

Anonym sa...

Vilken fin väska, du är något av ett proffs.
Jag vill önska dig en riktigt trevlig midsommar.

Kram

Sunna sa...

underbar väska och du....gym...jag kanske hälsar på en dag och tittar på utsikten. Ha en underbar midsommar

Rosenvante sa...

Så proffsigt gjort.
Konstigt det där med måsungar, vi har två utanför mitt jobb också. Man blir lite rädd när måsmamman börjar flyga runt huvudet på en när man inte ser ungarna först.
Trevlig midsommar.

Osloskånskan sa...

Så mycket vackert du skapar! Jag skulle önska jag var lika duktig med garn, men får nog hålla mig till mina symaskiner. Tapeterna är coola!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...