EN BLOGG OM HANDARBETEN, RESOR OCH FÅR

onsdag 25 januari 2012

Frozen leaves

Färdig! Jippie!

Mönster: Frozen leaves (Ravelrylänk)
Ett tips om du vill sticka den är att söka bland de nystickade på Ravelry. Jag upptäckte nämligen när jag nästan var klar att det finns ett omgjort diagram som verkar lättare att tyda och förstå. Det här är förresten ett ryskt mönster i grunden men skrivet även på engelska. Och det kostar inget.

Garn: Lana Merino (100 gr = 1200 m)
32 gram gick åt. Riktigt drygt garn alltså.

Rundsticka 2,5 mm.

Vi är mitt i flyttröran på jobbet. Jag lovar att jag ska skriva kommentarer sen när all oro och stress lagt sig. Just nu är det virrigt och nervöst. Internet, kassaregister och telefoner ska funka. Jag såg ut vilket kontor jag skulle ha redan från början. Riktigt tufft så där.. vilket straffar sig nu. Jag får inte välja möbler eller vilken dator jag ska ha. Ingenting.
 -"Du valde kontor, jag fick inte en syl i vädret" säger han och staplar nästan möblerna på varann där inne på det andra kontoret.
I alla fall är man trött och slut i huvudet när man kommer hem på kvällen.

Vi höres!

12sjalar2012 #1
12in2012#3

8 kommentarer:

Birgitta sa...

Ljuvlig sjal! Hoppas ni kommer igenom flyttstöket någorlunda snabbt, det där är inge' kul.

Mia stickar sa...

Avundas dig inte jobbet däremot din vackra sjal!

Elna sa...

Ja vad ska jag skriva..... VACKER! Skulle du vilja *ler* sätta upp dig som följare igen och ta bort allt som rör min gamla blogg (som jag tyvärr lyckades ta bort).

Kram

Rosenvante sa...

Jätte vacker. Tack för tipset om mönstret.
Men hur tänker de på ditt jobb, en kvinnlig hand behövs alltid det borde de veta vid det här laget. Kan du inte plocka fram räven bakom örat och vara lite listig och få det till att det är de som bestämmer trots att det är din vilja. Skulle vara kul om du lyckades.

Tina sa...

Den blev underbart fin!

Tina sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Sunna sa...

Vilken tur att du har stickningen så du kan koppla av lite grann för fy för att flytta, ursnygg sjal

Klara sa...

Har också tittat på detta mönster men tyckte diagrammet var för jobbigt. Så tack för tipset om att det finns ett omgjort diagram, då finns det hopp. :)
Men himmel! 12 sjalar på ett år?! Skulle jag aldrig hinna eftersom jag alltid har minst 3-4 arbeten på gång samtidigt för att inte bli uttråkad av de "stora". Sock- och vantstickning finns alltid på gång. Tack för din titt! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...