EN BLOGG OM HANDARBETEN, RESOR OCH FÅR

lördag 12 maj 2012

Mera Paris

En bild säger mer än tusen ord. 

 

 
 
Naturligtvis måste man stå under eiffeltornet. Bara för att. Och vid triumfbågen.Vi besökte Louvren men där var det stängt när vi kom. Hade ställt in mig på att vänta i kön för att få komma in.
Men underLouvren fanns en galleria som var kul att se. Vi frågade vakterna vid museet om toaletter och han pekade mot en staty, bakom den sa han. Och tänk, där var trappor ner till butiker och där fanns också lite statyer och sånt
Parkering är en historia för sig. Jag skulle aaaldrig ta med min bil dit. Nu har vi sett hur det går till när de är instängda som på bilden. Vi smygtittade i hotellfönstret..
Först backar man!! Sen kör man fram lite och tar sats bakåt. Jodå!! Bilen bakom flyttas tills det går att köra fram och ut på gatan. De flesta har skrapmärken på stötfångarna.
Stickat? Tio varv på ett par sockor blev det. Har repat upp alla varven. Anledning: VIN (tror jag)
Garnbutik? Nä, hann inte med, det var så mycket annat..

1 kommentar:

Susilull sa...

Så fina bilder från Paris, det är en härlig stad!! Nu längtar jag dit igen. Vi bodde i samma kvarter som ni när vi var. Mysigt där uppe vid Mont Martre och Sacre Coeur tycker jag. Fin utsikt över Paris och Eiffeltornet på kvällen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...