EN BLOGG OM HANDARBETEN, RESOR OCH FÅR

torsdag 16 december 2010

December hos oss

Under hela månaden, med början första advent, plockar jag fram julsaker. Lite då och då när jag känner för det. Idag kom de här fram. Det är min favoritjulduk som jag broderade för flera år sedan. Små Nissar som har roligt i snön, kan inte bli bättre enligt mig.
I kväll när jag kom hem från jobbet slog det slint. Jag fixade maten en timme för tidigt. När mannen kom hem tjugo i sju hade jag haft maten klar alldeles för länge.
Köksklockan hade gett upp.
Gissa om det är svårt att vara hungrig och gå och vänta på att han ska komma hem när maten står klar på bordet. Det gick bra iallafall (jag nallade bara lite grann från grytorna)

4 kommentarer:

Mia stickar sa...

Den duken va ju jättesöt! Min man har väldigt varierade tider. Ham kommer hem nån gång mellan halv sju och halv nio så jag äter när jag är nog hungrig och inte ids vänta längre!

Sanne sa...

Så brukar jag också göra, plocka fram lite i taget alltså!

KattQarina; sa...

Ååååå vilken fin duk! Förstår att det är din favvo:-) Jag tar fram allt julpynt till 1:a advent. Sedan åker det ner i mellandagarna.

Rosenvante sa...

Tänk, man har redan alla platser klara vart allt det där ska vara eller hur? Jag bara älskar alla de där broderierna som man plockar fram och de virkade dukarna. Jag gör ju alltid det den 23 men i år får det bli jul här i helgen redan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...