EN BLOGG OM HANDARBETEN, RESOR OCH FÅR

söndag 17 juli 2011

Några dagar i London

Vi har varit i Hyde Park. Promenerat där. Vackert..
Vi lyckades träffa rätt med veckodag (lördag) så vi kunde besöka Portobello Market. Yes!! Av alla foton väljer jag att visa knapparna. Klicka på bilderna om du vill studera dem närmare. Vilken guldgruva!! De största kostade ett pund styck.
Tyvärr kom regnet den tredje dagen. På lördagen alltså. Det vräkte ner över marknaden. Vi gav upp och tog en taxi därifrån till Oxford street.
Söndag förmiddag kunde vi inte hålla oss längre.. Vi måste bara besöka det där kondiset som vi hade gått förbi så många gånger. Man kan ju inte bara gå förbi fönstret och dregla...inte hur många gånger som helst.
Vi har gått och åkt Hop on hop off-buss som så många andra turister. Första dagen gick vi från Paddington station till hotellet i Bloomsbury. Började straxt före tio och var framme vid hotellet kl. två. Sen har vi fortsatt och gått o gått. Det känns i benen.
Vi har ätit lyxigt. Hittade en turkisk restaurang där vi åt ett par gånger. Jättegott och med trevlig personal. Och en fransk restaurang där vi också trivdes och åt gott.

3 kommentarer:

Mia stickar sa...

Så fantastiskt, som en massa lösviktsgodis, hur kan man välja?

tant Maria sa...

Fy 17 vad härligt!!

disa sa...

Vilken underbar semester tripp! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...